НОВИНИ КОМПАНІЇ

Перелік питань проекту порядку денного з проектом рішень


Перелік питань проекту порядку денного з проектом рішень

02.03.2017

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПРОЕКТУ ПОРЯДКУ ДЕННОГО З ПРОЕКТОМ РІШЕНЬ:

1. Про обрання членів лічильної комісії, прийняття рішення про припинення їх повноважень.

Проект рішення:

           «Обрати членами Лічильної комісії ПрАТ «УкрЕСКО»:

-          Сакало Людмилу Павлівну;

-          Хоменко Лесю Володимирівну.

      Припинити повноваження лічильної комісії після завершення цих річних загальних зборів акціонерів та оформлення всіх необхідних протоколів».

2. Про обрання голови і секретаря річних загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

 «1. Обрати головою річних загальних зборів акціонерів Товариства Денисенка В.М.

2. Обрати секретарем річних загальних зборів акціонерів Товариства Бількевича С.Л.»

3. Про затвердження порядку проведення річних загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

             «Затвердити такий порядок проведення річних загальних зборів акціонерів ПрАТ «УкрЕСКО»  (далі – Збори):

 Звіт Виконавчого органу Товариства – до 20 хв.

 Звіт Наглядової ради, звіт Ревізійної комісії та інші доповіді по питанням порядку денного – до 10 хв.

Виступи з питань порядку денного – до 3 хв.

Повторні виступи – до 2 хв.

Відповіді на запитання – до 3 хв.

Зауваження по процедурі ведення зборів – до 2 хв.

Запитання доповідачам подавати Голові зборів в письмовому вигляді з зазначенням реквізитів акціонера (ПІБ або найменування юридичної особи). Запитання, подані без зазначення реквізитів, не розглядатимуться.

Голова зборів ставить питання на голосування. Зміна черговості розгляду питань порядку денного здійснюється Головою загальних зборів.

Голосування на зборах з питань порядку денного проводиться бюлетенями. Бюлетень для голосування (крім кумулятивного голосування) містить варіанти голосування за кожний проект рішення (написи «за», «проти», «утримався»). Після розгляду питання та винесення Головою зборів цього питання на голосування, акціонер відмічає у бюлетені свій варіант голосування.

Голосування на зборах проводиться за принципом: одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на зборах, крім проведення кумулятивного голосування. Під час проведення кумулятивного голосування загальна кількість голосів акціонера помножується на кількість членів органу Товариства, що обираються. Акціонер має право віддати всі підраховані таким чином голоси за одного кандидата або розподілити їх між кількома кандидатами. При кумулятивному голосуванні за кожного з кандидатів можна віддати тільки цілу кількість голосів.

Обрання персонального складу Наглядової ради та Ревізійної комісії здійснюється із застосуванням кумулятивного голосування, з використання бюлетенів і обраними вважаються ті кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів акціонерів порівняно з іншими кандидатами.

Після закінчення голосування з питання порядку денного акціонер зобов’язаний здати лічильній комісії свій бюлетень для голосування. Лічильна комісія збирає бюлетені, підраховує голоси та оголошує результати голосування.

Бюлетень для голосування визнається недійсним у разі, якщо:

- він відрізняється від офіційно виготовленого Товариством зразка;

- на ньому відсутній підпис акціонера (представника акціонера);

- він складається з кількох аркушів, які не пронумеровані;

- акціонер (представник акціонера) не позначив у бюлетені жодного або позначив більше одного варіанта голосування щодо одного проекту рішення.

Бюлетень для кумулятивного голосування також визнається недійсним у разі, якщо акціонер (представник акціонера) зазначив у бюлетені більшу кількість голосів, ніж йому належить за таким голосуванням.

Бюлетені для голосування, визнані недійсними не враховуються під час підрахунку голосів.

Бюлетені для голосування засвідчуються перед їх видачею акціонеру (його представнику) під час його реєстрації для участі в річних загальних зборах підписом голови реєстраційної комісії та печаткою акціонерного товариства.».

4. Про розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Генерального директора Товариства за 2016 рік.

           Проект рішення:

           «Взяти до відома звіт Генерального директора Товариства за 2016 рік.».

5. Про розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту наглядової ради Товариства за 2016 рік.

          Проект рішення:

           «Взяти до відома звіт наглядової ради Товариства за 2016 рік».

6. Про розгляд та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії Товариства за 2014, 2015 та 2016 роки.

           Проект рішення:

           «Перенести розгляд питання про прийняття рішення за наслідками розгляду звіту ревізійної комісії Товариства за 2014, 2015 та 2016 роки на наступні загальні збори.».

7. Про затвердження річних звітів Товариства за 2014, 2015 та 2016 роки.

          Проект рішення:

          «Перенести розгляд питання про затвердження річних звітів Товариства за 2014, 2015 та 2016 роки на наступні загальні збори.».

8. Визначення основних напрямків діяльності (чітких цілей) Товариства на 2017 рік.

           Проект рішення:

          «Встановити такі чіткі цілі діяльності Товариства на 2017 - 2018 роки:

- провадження Товариством ринкової діяльності, забезпечення прибутковості та ефективності, нарощування темпів господарської діяльності.».

9. Про порядок розподілу збитків Товариства.

           Проект рішення:

 «Перенести розгляд питання про порядок розподілу збитків Товариства на наступні загальні збори.».

10. Про внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення в новій редакції.

Проект рішення:

«Внести та затвердити зміни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції. Уповноважити Голову і секретаря річних загальних зборів Товариства на підписання нової редакції Статуту Товариства та вчинення всіх необхідних дій для забезпечення проведення державної реєстрації.».

11. Про внесення змін до положень про загальні збори акціонерів Товариства, наглядову раду Товариства та ревізійну комісію Товариства.

Проект рішення:

«1. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про загальні збори акціонерів Приватного акціонерного товариства «Українська енергозберігаюча сервісна компанія».

2. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Наглядову раду Приватного акціонерного товариства «Українська енергозберігаюча сервісна компанія».

3. У зв’язку з прийняттям нової редакції Статуту Товариства, вважати таким, що втратило чинність Положення про Ревізійну комісію Приватного акціонерного товариства «Українська енергозберігаюча сервісна компанія.».

12. Про припинення повноважень членів наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

«Припинити повноваження членів наглядової ради Товариства».

13. Про обрання членів наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

«Кумулятивне голосування.».

14. Про затвердження умов цивільно-правових договорів з членами наглядової ради Товариства та обрання особи, яка уповноважена на їх підписання.

Проект рішення:

«Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться  з членами наглядової ради Товариства та уповноважити Генерального директора Товариства, або особу, яка виконує його обов‘язки, на підписання цих договорів.».

15. Про дострокове припинення повноважень членів ревізійної комісії Товариства.

Проект рішення:

«Припинити достроково повноваження членів ревізійної комісії Товариства».

16. Про обрання членів ревізійної комісії Товариства.

Проект рішення:

«Кумулятивне голосування.».

17. Про затвердження умов цивільно-правових договорів з членами ревізійної комісії Товариства та обрання особи, яка уповноважена на їх підписання.

Проект рішення:

«Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться  з членами ревізійної комісії Товариства та уповноважити Генерального директора Товариства, або особу, яка виконує його обов‘язки, на підписання цих договорів».

18. Щодо продажу пакету акцій ПАТ «Черкасиобленерго» у розмірі 25% статутного капіталу ПАТ «Черкасиобленерго», що належить ПрАТ «УкрЕСКО» на праві власності.

Проект рішення:

«Надати попередню згоду на вчинення значних правочинів, а саме правочинів пов’язаних з відчуженням пакета акцій ПАТ «Черкасиобленерго» у розмірі 25% статутного капіталу ПАТ «Черкасиобленерго», що належить ПрАТ «УкрЕСКО» на праві власності, на умовах визначених Наглядовою радою ПрАТ «УкрЕСКО».».