НОВИНИ КОМПАНІЇ

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ "УкрЕСКО"


Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ "УкрЕСКО"

22.07.2013

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення позачергових загальних зборів акціонерів

 

Повне найменування товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО „УКРАЇНСЬКА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА СЕРВІСНА КОМПАНІЯ”

Місцезнаходження: 04112, м. Київ, вул. Гонти, будинок 1, приміщення 22

 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО „УКРАЇНСЬКА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА СЕРВІСНА КОМПАНІЯ” повідомляє, що Наглядовою радою Товариства прийняте рішення про скликання позачергових загальних зборів акціонерів на „22” серпня 2013 р.

Позачергові загальні збори акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „УКРАЇНСЬКА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА СЕРВІСНА КОМПАНІЯ” відбудуться «22» серпня 2013 року об
11-00 в приміщенні Фонду державного майна України за адресою: м. Київ, вул. Кутузова, 18/9 кім. 303.

Реєстрація акціонерів відбуватиметься за місцем проведення зборів з 10 год. 30 хв. до 11 год. 00 хв. «22» серпня 2013 року за адресою: м. Київ, вул. Кутузова, 18/9 кім. 303. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах «16» серпня 2013 року (станом на 24 годину).

Представникам акціонерів мати при собі паспорт та довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством. В реєстрації акціонера (його представника) для участі у позачергових загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника), документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера – також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у позачергових загальних зборах акціонерів товариства.

Акціонери можуть ознайомитися з матеріалами порядку денного загальних зборів акціонерів до дати їх проведення в офісі ПрАТ «УкрЕСКО» за адресою: м. Київ, вул. І. Гонти, 1 оф. 22 в робочі дні, окрім понеділка та п’ятниці, з 11-00 по 16-00. Відповідальний за ознайомлення акціонерів з документами є начальник юридичного відділу ПрАТ „УкрЕСКО” Боковенко Євген Васильович.

 

 

Перелік питань, що виносяться на голосування:

 

1.             Про обрання членів лічильної комісії.

2.             Про порядок проведення загальних зборів.

3.             Про вчинення значного правочину.

4.             Про порядок використання коштів, отриманих від продажу майна товариства.

 

 

Телефон для довідок: (044) 498-14-94

 

 

Генеральний директор

ПрАТ „УкрЕСКО”                                                               В.М. Богатир